Gefrustreerde persoon die gewichtsverlies doetOp het moment, met elke bit van de propaganda over verbeterde obesitas tarieven over de hele wereld, het is belangrijk dat we boost ons begrip over de redenen waarom een grote bulk van individuen om vet te worden. Alleen wanneer mensen weten-hoe verbetert, zal zij in staat zijn om effectief veranderen er eetgewoonten. Ongetwijfeld mensen weten waarom pakken we het vet aan door de inname van meer calorieën dan we verbranden de loop van de tijd. Vandaar dat mensen kunt dwingen hun kennis op vet vet verlies om hun bestaan te verbeteren stijlen qua gezondheid. Iedereen kan het krijgen van vet, het is echt simpel, je alleen maar zitten de hele dag rond en eten zoveel als praktisch mogelijk is zonder het verplaatsen van een geweldige deal. Zelfs Zo, wat mensen niet realiseren is dat het vet verlies kan ook makkelijk, zolang je gebruik maken van positieve dieet en dag-na-dag voedingsgewoonten.

Misschien moeten we ontdekken waarom onze fysieke structuren lijken om vet op te slaan, zodat efficiënt door te kijken naar lifestyle rassen over de leeftijden als de menselijke evolutie heeft plaatsgevonden. Plaats een miljoen jaar geleden, ik twijfel aan de grot mannen hadden de luxe van het overslaan in hun auto en cruisen naar beneden naar de winkel voor een paar boodschappen. Ze kwam naar buiten en zoeken, en voer voor voedsel om te leven en deze genen zijn nog steeds met ons in deze dag en leeftijd. Ongetwijfeld individuen weten waarom we stapel vet op door het eten van meer calorieën dan we ontsteken de loop van de tijd. Dus, mensen kunnen implementeren. Uiteraard besteden de meeste van de dag op de voet zou afbranden van veel calorieën en loopt weg van de dinosaurussen!

Bijna 10.000 jaar geleden

Kwamen we wijzer en landbouw mogelijk voor individuen om te verblijven in dezelfde ruimte en voedsel te verbouwen die een onmiddellijke calorie-uitgave te knippen. Ongeveer 150 jaar geleden handwerk werd geïntroduceerd, en de opkomst van de machines, als ze over te nemen van het dragen van arbeid werk lijnen die werden gevuld door mensen die hadden geroosterde een grote hoeveelheid calorieën. Nog meer recent, computing devices zijn nu gebruik van deze machines en de man met de interactie is bijna geheel vernietigd. Kortom, in deze dag en leeftijd, eten is eenvoudig te verwerven en in relatief weinig werk lijnen fysieke arbeid is niet langer een rol van het normale leven stijl.

Ook het menselijk lichaam, wanneer wij het vergaren van ons voedsel is net als het lichaam nu met de aanpassing van de loop van de tijd door het formuleren van bevoegde echt vet opslag mogelijkheden. U kunt zich voorstellen tijdens de arctische winter, wanneer het voedsel schaars was voor de grot mannen, zou het lichaam worden gedreven in de survival mode en slaan grote hoeveelheden vet om te overleven in de omstandigheden. Dus de reden dat we zijn dus in staat om in hiving afstand vet is dat wanneer mensen over de crash diëten en het veranderen van het lichaam van de calorie-inname, het lichaam gelooft dat het nodig heeft om zichzelf te beschermen tegen famishment.

De meeste mensen, zal hebben gezien de korte-termijn gewichtsverlies je bereiken van diëten, maar ook ontdekken dat na een paar weken dat dit gewicht verlies een halt toe te roepen. Dit is te wijten aan het lichaam niet in staat om onderscheid te maken tussen famishment en dieet. Als u uit om te verliezen van de energiereserves snel het lichaam doet al het mogelijke te vertragen dit proces en stimuleert de stofwisseling wijzigingen:

· Metabolisme vertraagt, waardoor een vermindering in calorieën verbrand gedurende de dag

· Lichaam begint te branden spierweefsel in om grip op de heilige vet voorraden. Deze oorzaak is van de energie potentie om te worden vernietigd als het spierweefsel wordt verminderd.

Wat kan er gedaan worden:

· Veranderen van de voeding patronen door het eten van meer dan gebruikelijk of in mindere mate dan gebruikelijk op sommige dagen en het verminderen van de inname van bewerkt voedsel als het lichaam is niet bevoegd op de verwerking van snoepgoed en die vormen van calorieën. Poging om te consumeren voedingsmiddelen zoals volle granen en magere vleeswaren die dicht bij hun natuurlijke staten.

· Wanneer op zoek te verliezen buik vet snel , beetje bij beetje verminderen je dagelijkse calorie-opname, om te voorkomen dat uw lichaam in paniek dat je zijn begonnen in honger-modus waardoor je stofwisseling te worden vertraagd.

· Oefening heeft gekregen om een natuurlijke functie zo vaak mogelijk in uw leven-stijl. U hoeft zo veel als je denkt hoor!

In conclusie, je lichaam is expert in wat het doet in termen van vet repositing, maar door het spelen van een truc op uw lichaam te voorzien van calorie-fietsen en trainingen kunt u zo in staat om vet te verbranden.